Spesialtilbud til Konsumgruppen 

Fjordkraft er Norges ledende strømleverandør, både blant bedrifter og private. Vi har over 120 000 strømleveranser i bedriftsmarkedet. Våre bedriftskunder er små og store, i privat og offentlig sektor, og spredt rundt i hele Norge. 

Fjordkraft er mer enn en strømleverandør - Vi er din energipartner!

I tillegg til en god strømavtale, tilbyr vi en rekker produkter og tjenester som hjelper din bedrift til en mer energieffektiv, kostnadsbesparende og bærekraftig hverdag.

Min Bedrift

Energiverktøyet Min Bedrift gir dere full oversikt over strømforbruket og kundeforholdet. Dette sparer både tid og penger for dere. Forbruksrapportene gjør det for eksempel mulig å identifisere forbrukstoppene, og lage en plan for et jevnere og mer kostnadseffektivt forbruk. Ved å gi regnskapsføreren din tilgang, kan de selv hente ut fakturakopier og reskontro, slik at både du og regnskapsføreren sparer tid og penger.

Les mer om Min Bedrift

Klimasmarte produkter

Under paraplyen Klimasmart tilbyr vi kortreiste og bærekraftige løsninger som kan hjelpe dere til en mer effektiv strømhverdag. Målbart gir deg avanserte energiovervåkningssystemer og inneklimaløsninger, mens Energismart bruker det siste innen varmepumpeteknologi til å varme opp dine bygg, uten at du trenger å investere en krone. Soleklart er løsningen hvis du ønsker solceller på taket. Er du på jakt etter ladeløsninger? Spør oss gjerne om det også! 

Eier dere eget bygg? Da kan vi hjelpe både med energikartlegging og lovpålagt energimerking av bygget dersom det er mer enn 1000 m2. Gjennom Målbart har vi også løsninger for fakturering av forbruk til eventuelle leietakere.

Les mer om Klimasmarte løsninger (åpnes i nytt vindu)

 

Jeg vil ha strøm fra Fjordkraft