Spesialtilbud til deg som er medlem i Regnskap Norge

Spesialavtaler for deg som er Regnskap Norge medlem

Hvilken strømavtale som er riktig for bedriften din, avhenger blant annet av størrelse, forbruksmønster og ønske om forutsigbarhet.

Våre erfarne rådgivere hjelper deg å finne avtalen som passer best for din bedrift. Trykk på knappen for å komme i kontakt med en rådgiver, og les gjerne mer om de ulike avtalene under!

 

Bestill strøm

 

Velg mellom disse avtalene

Vi tilbyr ulike avtaletyper - fra spotpris som følger markedet, til delvis sikring eller spot med tak som er en kombinasjon av spotpris og sikring. Kontakt oss i dag, så finner vi sammen den avtalen som er best for din bedrift!

 

Regnskap Norge Aktiv

Denne strømavtalen forvaltes av Statkraft, som foretar kjøp og salg av risikostyring i kraftmarkedet. Målet er å oppnå bedre pris enn spotpris. 

 

Regnskap Norge Forutsigbar

Forutsigbar er strømavtalen som sikrer deg lavere strømpriser over tid.  Hensikten med dette produktet er å redusere risikoen for høye strømpriser gjennom vinterhalvåret (kutter pristopper). Du vil med andre ord jevne ut prissvingningene, og få mer forutsigbare strømregninger.

 

Regnskap Norge Spot

En spotprisavtale følger prisene i strømmarkedet. Spotprisavtaler er særlig godt egnet for små og mellomstore bedrifter, med et ukomplisert strømforbruk. Gjennom Regnskap Norge får dere en ekstra gunstig pris på avtalen.

 

Regnskap Norge Spot med tak

Fjordkraft Spot med tak og avtalt volum gir din bedrift en forvaltningsavtale med et pristak som sikrer deg mot høye strømpriser i tider hvor markedet stiger, samtidig som avtalen følger spotpris når prisene er lave.

 

Snakk med en rådgiver og finn strømavtalen som passer best for din bedrift