Strømtilbud til bedrifter tilknyttet Pro-Sourcing

 

 

Får jobben din strøm fra Fjordkraft, har du mange fordeler


Fordelsklubben Fjordkraft Fordel er en kjent sak for alle som har Fjordkraft i stikkontakten. Det som imidlertid ikke er like kjent, er at hvis arbeidsplassen din har strøm fra Fjordkraft, har du som ansatt tilgang til de samme fordelene som privatkundene.


Scandinavian Electric er en av mange bedriftskunder hos Fjordkraft, der jobber Michael Salsheden. Han har benyttet seg av fordelene i cirka ett og et halvt år.
-Det er veldig enkelt og praktisk. Jeg mottar tilbud på mobilen gjennom Fjordkraft sin Fordelsapp én gang i måneden, forteller Mikael.

Ble informert om ordningen via fellesmail
Det er mange arbeidstakere hos Fjordkraft sine bedriftskunder som ikke er klar over at de har de samme fordelene som Fjordkrafts privatkunder.
-Det var salgssjefen vår som informerte hele bedriften vår i en fellesmail. Det ble godt mottatt, husker jeg, og jeg vet det er flere av mine kolleger som jevnlig benytter seg av fordelstilbudene, forteller Mikael.

Mikael kan fortelle at han ønsker seg enda flere tilbud på hverdagsting
-Jeg er en aktiv person og det er alltid kjekt å spare penger på sportsutstyr.
Flere av den sorten er bra. Ellers tenker jeg at det kunne vært flere tilbud på hverdagsting som bilvask – ting man trenger i hverdagen, mener Mikal.

Fornøyde kunder er viktig
-Ellers må jeg si at jeg synes fordelsklubben er positiv og god reklame for Fjordkraft. De tjener ikke penger på dette, og jeg synes det er en fin ordning som viser at de bryr seg om kundene sine, sier Mikael avslutningsvis.

Svein Book Dalsgård er ansvarlig for Fjordkraft Fordel. Han er glad for at stadig flere bedriftskunder informerer sine ansatte om Fjordkraft Fordel.  
-Vi ser det på antall nedlastinger. Det at bedriftskundene våre åpenbart synes at Fjordkraft Fordel har verdi for sine ansatte er anerkjennelse. Fjordkraft Fordel er veldig viktig for oss. Vi står på hver dag for at våre kunder skal være fornøyde, og det skal vi fortsette med. Fjordkraft Fordel er hele tiden under utvikling og flere gode nyheter lanseres til neste år. Det er bare å laste ned appen, avslutter Dalsgård.

Last ned vår app

Er bedriften din kunde hos Fjordkraft? Da kan du som ansatt laste ned vår app og få mer for pengene.


Last ned fra App StoreLast ned fra Google Play