Info om Kraftavtalen

Solstrøm Bedrift

Solstrøm Bedrift er for bedrifter som gjennom solceller produserer strøm selv og ønsker å selge overskuddskraften til Fjordkraft. Avtalen går ut på at bedriften selger strømmen til oss når dere har strøm til overs -og kjøper av oss når du har behov for det. Strømmåleren registrerer automatisk hvor mye dere selv bruker og hvor mye dere produserer, så avregnes strømregningen ut i fra dette.


Plusskunder kan til enhver tid mate inn maks 100 kW i strømnettet. Dersom innmatet effekt er høyere enn dette, anses kunden som en ordinær kraftprodusent, og andre vilkår vil tre i kraft.

Prisinformasjon

  Avtalen har ingen forskuddsbetaling og selvsagt ingen bindingstid. Bedriften din bestemmer selv hvor lenge dere vil være kunde hos oss!

  Min Bedrift

  Min Bedrift er vår kundeportal og energirapporteringsverktøy. Dette er verktøyet som gir dere full oversikt over bedriftens strømkostnader og forbruk.

  Aktiv bruk av Min Bedrift er derfor et viktig tiltak for å redusere strømkostnadene. Dere kan for eksempel hente ut rapporter for hele selskapet eller for hver enkelt strømmåler. Ved å ha et jevnest mulig strømforbruk, og unngå pristoppene, kan dere oppnå vesentlige besparelser både i strømpris og nettleie.

  Vi tilbyr to abonnementer, Min Bedrift Basic og Min Bedrift Plus. Min Bedrift Basic er inkludert i avtalen om strømleveranse kostnadsfritt. Tilgangen til Min Bedrift forutsetter at strømleveransen er iverksatt.

  Min Bedrift Basic gir dere tilgang til:

  • Oversikt over faktura og betalingsstatus.
  • Innsikt i bedriften sitt kundeforhold.

  Min Bedrift Plus gir dere i tillegg tilgang til:

  • Forbruksrapporter.
  • Kostnadsrapporter og historikk.
  • Effektanalyser.
  • Mulighet til å invitere kollegaer, regnskapsfører eller andre som trenger tilgang