Hvorfor endres beløpet?

Vi endrer beløpet på regningen din slik at det dekker både strøm og nettleie. Før betalte du en egen regning til din netteier, men det slipper du nå. I stedet har vi inkludert nettleien på strømregningen du får av oss. Dermed samler vi kostnadene dine på én regning i stedet for to.

Nyttig å vite om betalingstjenesten Full Kontroll

Med denne tjenesten betaler du ganske enkelt for et gjennomsnitt av strømforbruket ditt. Strømmen koster det samme som den ellers ville gjort. Forskjellen er bare at vi fordeler kostnadene gjennom året, slik at du betaler et likt beløp hver måned.

Hvordan fungerer min saldo?

På strømregningene finner du din saldo. Den viser om du har betalt inn mer eller mindre enn ditt faktiske forbruk. Saldoen vil naturlig variere fra måned til måned, siden du betaler samme beløp om vinteren som om sommeren. Men om avviket blir for stort over tid, endres beløpet du skal betale for å unngå for stor negativ eller positiv saldo.

Trenger jeg å lese av strømmen?

Ja. Selv om beløpet på regningene pleier å være likt fra måned til måned, anbefaler vi at du likevel leser av strømmen jevnlig til din netteier. Da kan du være trygg på at beløpet er basert på riktig strømforbruk.


Mer detaljer finner du i vilkår for Full Kontroll.