Kundefordeler

Tjen penger til laget ditt med Spond og Fjordkraft

Om du er med i et idrettslag, et korps, et kor eller nesten hvilken som helst slags annen type lag eller forening har du sikkert hørt om Spond; den smarte appen som lar deg organisere samlinger og aktiviteter blant gruppens medlemmer. Nå kan dere tjene 400 kr til lagkassen for hvert medlem som bytter til strøm fra Fjordkraft via Spond, og så lenge du beholder avtalen vil gruppen få 200 kr i året.

Publisert: 06. februar 2018

Siden Fjordkraft er en del av Spond Cashback får hvert enkelt medlem av Spond-gruppen din mulighet til å bestille strøm fra Fjordkraft via appen. For hver bestilling får dere 400 kr fra oss, rett inn i lagkassen. Om noen allerede er Fjordkraft-kunde kan de likevel bytte til denne avtalen. Da får dere 200 kr i cashback når personen har hatt strømavtalen i 12 måneder.

 

Slik kommer laget ditt i gang med Spond

  • Hvis dere ikke bruker Spond fra før så er det bare å laste ned appen på mobil eller registrere dere på PC og lage en gruppe.

  • Hvis dere allerede har en gruppe i Spond kan administrator aktivere Cashback med kun ett trykk.

  • Deretter kan dere bestille Fjordkraft-avtalen via cashback-delen i appen. Denne tilsvarer avtalen Fjordkraft Spotpris som du kan lese mer om her.

  • Spond gjør månedlige utbetalinger til gruppen gjennom kontoen som gruppeadministrator oppgir i Spond. Utbetalinger merkes med gruppenavn på kontoutskriften. Cashback fra Fjordkraft slår inn etter at du har hatt strømavtalen vår i 60 dager.

 

Her kan du lese mer om Spond, og her kan du lese mer om Spond Cashback.

 

 

Er du usikker på om Fjordkraft er noe for deg? Da kan du lese om våre kundefordeler.