Kundefordeler

Nå kan venner og familie støtte laget gjennom Spond og Fjordkraft

Familie og venner kan tjene 400 kroner i støtte til lagkassen ved å bli Fjordkraft-kunder gjennom Spond.

Publisert: 08. oktober 2018

Du vet kanskje at lag og foreninger som bruker Spond kan få støtte fra Fjordkraft, kun ved å bestille strøm via Spond-appen. Men visste du at venner og familie som ikke selv bruker Spond kan bidra på akkurat samme måte, helt uten å bruke appen?

 

Få opptil 400 kr for hver bestilling

For hver bestilling på strøm fra Fjordkraft via Spond får dere 400 kr fra oss, rett inn i lagkassen. Det kan fort utgjøre mye penger for laget, og særlig hvis venner, familie og bekjente blir med. Om noen allerede er Fjordkraft-kunde kan de likevel bytte til denne avtalen. Da får dere 200 kr i cashback når personen har hatt strømavtalen i 12 måneder.

 

Les mer: Alt om strømavtalen du får gjennom Spond

 

Kom i gang på 1-2-3

Å hjelpe venner og familie til å bidra er veldig enkelt: alt du trenger å gjøre er å sende dem en lenke. Du finner den delbare lenken ved å

 

  1. Åpne Spond-appen og gå inn i gruppen din

  2. Se under fanen “Cashback” og trykk på “Del cashback gruppelenke”

  3. Herfra kan du dele lenken til alle du kjenner som vil støtte lagkassen

 

Det er alt!

 

Hvis de klikker seg inn på lenken får de sin egen personlige Spond-konto som de blant annet kan bruke til å kjøpe strømavtalen fra Fjordkraft. Det koster ingenting ekstra for dem når de handler, men laget får likevel pengestøtte fra oss.

 

Les mer: Alt om Spond Cashback

 

Hvis du trenger pengestøtte til laget ditt er dette en rask og enkel måte å gjøre det på. Er du klar til å komme i gang? Det tar bare et par minutter.