Klima

Nyhet: Støtt vannkraft fra Norge

Nå lanserer vi Norsk Vannkraft. Det er en valgfri tjeneste for deg som vil støtte produksjon av ren, bærekraftig vannkraft fra et lokalt kraftverk.

Publisert: 08. mai 2020

 

Ønsker du å gjøre noe ekstra for klimaet, samtidig som du støtter ett av dine lokale vannkraftverk? Da kan du vurdere Norsk Vannkraft. For bare 1 krone om dagen bidrar du med støtte til produksjon av ren, bærekraftig vannkraft fra et kraftverk nær deg. 

 

Slik fungerer Norsk Vannkraft 

Vann er en klimavennlig og fornybar energikilde, og nesten all kraftproduksjon i Norge kommer fra vannkraft. Men ettersom Norge er en del av et nordisk og europeisk kraftmarked kommer også noe av strømmen vi bruker fra andre energikilder.

 

Vi i Fjordkraft kan ikke styre hvor strømmen i stikkontakten din kommer fra, men ved å inkludere Norsk Vannkraft i strømavtalen kan du være trygg på at det lages like mye strøm fra ditt lokale vannkraftverk som du selv bruker. Det gjør vi via noe som heter opprinnelsesgarantier. Dette gir deg som kunde kontroll på hva du betaler for – samtidig som det øker etterspørselen etter fornybar energi fra nettopp vannkraft.

 

 

Bidra til en mer fornybar strømproduksjon

Vi tilbyr nå en konkret mulighet til å støtte vannkraftproduksjon fra en lokal kraftprodusent. Slik er du med på å bidra til at energimiksen blir mer lokal og fornybar. Du bruker rett og slett din kjøpekraft til å støtte noe du tror på.

 

 

Velkommen skal du være!