Fjordkraft Prismatch

Vi ønsker at du som kunde skal være trygg på at vi alltid har lave priser. Hvis du bestiller strøm fra Fjordkraft, og deretter finner en lavere pris hos en konkurrent, kan du bare si ifra til oss og vi vil gi deg en like god eller bedre avtale.

 1. Hvilke tilbud matcher Fjordkraft?
  Som privatkunde hos oss, kan du benytte Prismatch – uansett om du er ny eller eksisterende kunde. Det vil si at vi matcher prisen hvis du får tilbud om tilsvarende avtale til lavere pris hos en konkurrent og kan dokumentere dette. Prisene må være dagsaktuelle og allment tilgjengelige. Tilbudet kan ikke være eldre enn 30 dager. Prismatch gjelder ikke fastprisavtaler, avtaler med bindingstid og avtaler for kunder som produserer egen strøm.
 2. Benytte Prismatch
  For å kunne benytte Prismatch bytter kunden til tilsvarende avtale som tilbudt hos Fjordkraft. Fjordkraft matcher kundens pristilbud i en periode på 30 dager.
 3. Begrensninger
  Nettleie omfattes ikke av Prismatch. 
  Det gis ikke garanti for prisforskjeller mellom avtaler fremover i tid.
  Dersom kunde benytter prismatch mot introduksjonstilbud eller kampanjetilbud for nye kunder gjelder tilsvarende betingelser hos oss. Dette kan innebære at tilbudet kun matches en gang. 
  Prismatch  kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter hos Fjordkraft. 
  Prismatch kvalifiserer ikke til utbetaling av prisforskjeller.
  Prismatch gjelder kun samme avtaletype som Fjordkraft tilbyr. Fastprisavtaler omfattes ikke av Prismatch.
  Prismatch gjelder for privatkunder med forventet årlig forbruk opptil 50 000 kWh
Fjordkraft Prismatch