Slik påvirkes strømprisen

Gjennom året kan prisene for strøm variere mye. Har du lurt på hvorfor dette skjer? Få oversikt over de viktigste faktorene som påvirker din strømpris.

Lær mer om strømpriser

Velg riktig strømavtale

Med en god strømavtale blir hverdagen litt enklere. Se hvilke strømavtaler vi kan tilby, og prøv vår strømkalkulator som hjelper deg å finne riktig avtale.

Finn din strømavtale

Tips og råd om strøm

I bloggen vår Strømprat finner du gode råd om strøm i hverdagen. Lær mer om alt fra sparing og automatiske strømmålere til hvordan du kan benytte kundefordelene dine og bruke strømmen smartere.

Se strømprat for flere tips

Nyttig å vite om strømforbruk

Har du lurt på om du bruker mye eller lite strøm? Lær mer om hva som er normalt strømforbruk for enebolig, elbil og hvitevarer.

Les mer om strømforbruk

Spørsmål om strøm? Vi hjelper deg!

Vårt kundesenter er tilgjengelig for deg alle hverdager fra 8 til 20, og svarer deg på alt du trenger å vite om strøm. Vi har også samlet mange av våre vanligste spørsmål og svar her, så du raskt kan finne svar på det du måtte lure på.

Selvbetjening i Min side

Som kunde hos oss kan du logge deg inn i Min side og få oversikt over dine strømregninger, forbruk og tjenester. Her kan du også melde flytting eller endre dine kontaktopplysninger med noen få tastetrykk.

Om du har behov for å registrere måleravlesning hjelper vi deg med det også, men så lenge du har en ny automatisk strømmåler slipper du å foreta deg noe. Da sendes forbruket ditt automatisk til din netteier.

Logg inn i Min side