Organisasjon X gir deg en bedre strømavtale

Samarbeidsavtalen mellom [organisasjon X] og Fjordkraft sikrer alle medlemmer en trygg og god strømavtale. Dere vil kunne oppnå gode besparelser på energikostnadene, uavhengig av hvilken avtale dere velger.

Fjordkraft tilbyr skreddersydde strømavtaler, enten bedriften din ønsker en spotavtale eller har behov for en mer forutsigbar strømavtale med sikring. Våre erfarne rådgivere hjelper deg å finne den beste avtalen for deg, tilpasset ditt strømbehov. Vårt mål er at dere skal bruke rett mengde strøm, enten dere er en liten bedrift med et enkelt strømbehov, eller en stor bedrift med mange målere og et krevende energibehov.

Fjordkraft er mer enn en strømleverandør; vi er din energipartner.

Finn strømavtalen som passer for deg

Du kan velge mellom disse strømavtalene til spesialpris, kun fordi du er organisasjon X-kunde.

Organisasjon X Aktiv

Organisasjon X Aktiv forvaltes av Statkraft, som foretar kjøp og salg av risikostyring i kraftmarkedet. Målet er å oppnå bedre pris enn spotpris.

 

Bestill                   Les mer 

 

Organisasjon X Forutsigbar

Forutsigbar er strømavtalen som sikrer deg lavere strømpriser over tid. Dette produktet har vist historisk sett lavere strømpriser over tid sammenlignet med spot. Hensikten med dette produktet er å redusere risikoen for høye strømpriser gjennom vinterhalvåret (kutter pristopper). Du vil med andre ord jevne ut prissvingningene, som igjen vil gi lavere kostnad over tid. 

 

Organisasjon X Spot

En spotprisavtale følger prisene i strømmarkedet. Dette er en innkjøpsprisavtale som er særlig godt egnet for små og mellomstore bedrifter, med et ukomplisert strømforbruk. Gjennom organisasjon X får du ekstra gunstig pris på avtalen.

 

Organisasjon X Spot med tak

Med denne avtalen får din bedrift en forvaltningsavtale med et pristak som sikrer deg mot høye strømpriser i tider hvor markedet stiger, samtidig som avtalen følger spotpris når prisene er lave. Dette er en trygg og forutsigbar avtale, som gir deg spotpris ved lave markedspriser, samtidig som den har et pristak som gir sikring mot høye priser.

 

Mer enn en strømleverandør

Fjordkraft er mer enn en strømleverandør - Vi er din energipartner!

I tillegg til en god strømavtale, tilbyr vi en rekker produkter og tjenester som hjelper din bedrift til en mer energieffektiv, kostnadsbesparende og bærekraftig hverdag.

 

Min Bedrift

Energiverktøyet Min Bedrift gir dere full oversikt over strømforbruket og kundeforholdet. Dette spare både tid og penger for dere. Forbruksrapportene gjør det for eksempel mulig å identifisere forbrukstoppene, og lage en plan for et jevnere og mer kostnadseffektivt forbruk. Ved å gi regnskapsføreren din tilgang, kan de selv hente ut fakturakopier og reskontro, slik at både du og regnskapsføreren sparer tid og penger.

 

Les mer om Min Bedrift

Klimasmart

Klimasmart er kortreiste og bærekraftige løsninger som hjelper dere til en mer effektiv strømhverdag. Med Soleklart - solceller på taket - kan du produsere din egen strøm, som du f.eks kan bruke til å lade elbiler med Ladesmart. Målbart gir deg avanserte energiovervåkningssystemer og inneklimaløsninger, mens Energismart bruker det siste innen varmepumpeteknologi til å varme opp dine bygg. 

Les mer om Klimasmarte løsninger

Garantert Klimanøytral

Fjordkraft har vært et klimanøytralt selskap siden 2007, og vi krever at alle våre leverandører er det samme. For dette klimainitiativet ble vi i 2018, som første Norske bedrift, tildelt en pris av FN for vårt klimaengasjement.

Les mer om vårt klimaengasjement

100% Fornøydgaranti

Vi er overbevist om at du kommer til å bli fornøyd med din nye strømavtale fra Fjordkraft. Uansett hvor stor eller liten bedriften din er, skal dere alltid oppleve å få den beste servicen av oss. Derfor tilbyr vi alle bedriftskunder fornøyd-garanti.

Fornøydgarantien er selvsagt helt gratis, og innebærer at dersom dere ikke er fornøyd med oss etter tre måneder, får dere penger tilbake. Vi refunderer da fastbeløpet for inntil tre måneder.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg for en gjennomgang av ditt strømforbruk og et uforpliktende tilbud på strømavtale.