Spesialtilbud på strøm

NSF - Norsk Sentrumsfordel

Fjordkraft og Norsk Sentrumsfordel har et samarbeid som gjør at alle medlemmer kan bestille vår spesialavtale på strøm. Dermed får du som medlem enda mer for pengene! 

Strømavtalen som senker prisene. Dette er en forvaltningsavtale hvor våre kraftforvaltere handler strøm på vegne av deg som kunde for å oppnå en bedre pris enn spot. Sikringsresultatet blir presentert på din faktura slik at du kan til enhver tid følge med på resultatet.

Gå til bestilling

Prisinformasjon

Du får den strømprisen som forvalterne oppnår. I tillegg kommer påslag og fastbeløp.

  • Månedlig fastbeløp: 24.00 kr/mnd
  • Påslag strøm: 7.40 øre/kWh

I påslaget er lovpålagte kostnader for elsertifikat inkludert. Denne ordningen bidrar til å finansiere strøm produsert fra fornybare energikilder.

Vi fikser det praktiske

Når du bestiller strøm fra oss, ordner vi alt det praktiske. Du slipper å kontakte din lokale netteier for å gi beskjed om at du skal ha strøm fra Fjordkraft.

Nettleie fra din lokale netteier kommer i tillegg til strømprisen. For å gjøre det enkelt får du strøm og nettleie samlet på én regning. Du slipper selvsagt å betale noe på forskudd, du betaler kun for den strømmen du allerede har brukt.

Du kan sammenligne strømavtaler på Forbrukerrådets strømprisportal.

Avtalevilkår

NSF Privat

 

Prisvinnende kundeservice

Hos oss får du alltid hjelpen du trenger. Du treffer oss på tlf. 23 00 61 00 alle hverdager fra 9 til 16. Åpningstid Bedrift 8-16.