Slik bidrar du til klubben i ditt hjerte

Nå kan du få en rimelig spotavtale, samtidig som Krokelvdalen IL får 1000 kr i støtte fra Fjordkraft. Som takk for at du blir kunde hos oss, gir vi støtte til klubben. Hvert år fortsetter vi å gi 200 kr, så lenge du beholder strømavtalen din hos Fjordkraft. Avtalen har seks måneders bindingstid og gjelder kun nye kunder.

Prisinformasjon

  • Månedsbeløp: 21,60,-
  • Strømpris: Spotpris + innkjøpskostnader
  • Innkjøpskostnadene vil kunne variere og bestemmes etterskuddsvis. De utgjør normalt mellom 0,6-1 øre/kWh.
  • I tillegg kommer påslag på 4,39 øre/kWh, som inkluderer lovpålagte kostnader for elsertifikat.
  • Norsk Vannkraft gratis i 3 mnd (deretter 0,80 kr/dag)

Alle priser er eks. mva. For husstander utenfor Troms og Finnmark vil mva. legges til.

Inkludert i avtalen får du Norsk Vannkraft gratis i de tre første månedene. Deretter koster tjenesten 0,80 kr/dag. Med Norsk Vannkraft støtter du produksjon av ren, bærekraftig vannkraft fra et lokalt kraftverk.

Om du sier opp avtalen i løpet av de seks første månedene vil du få et bruddgebyr på 500 kr. Etter seks måneder står du fritt til å bytte leverandør, men din klubb vil da ikke motta årlig cashback på 200 kroner.

Avtalevilkår

Norsk Vannkraft

Norsk Vannkraft er et enkelt og rimelig miljøtiltak for deg som vil støtte 100% fornybar energi. Denne tjenesten endrer ikke hvilken strøm du får i stikkontakten hjemme, men gir deg en trygghet om at du støtter norske vannkraftprodusenter. Et lite bidrag for en bedre fremtid!

Norsk Vannkraft er gratis de 3 første månedene. Deretter koster tjenesten 1 kr/dag.