Bli kunde hos Fjordkraft

Få 1000,- hos Power

Mer for pengene. Med Fjordkraft i stikkontakten får du mer enn gode strømavtaler. Hver måned gir vi deg nye fordeler fra våre samarbeidspartnere. Kun fordi du er kunde hos oss!

FjordkraftFordel
Nyhet! Smart boligalarm til fordelspris

Nyhet! Smart boligalarm til fordelspris

Vi gir deg rabatt på app-styrt brann og innbruddsalarm fra Alarm 24-7

Som Fjordkraft-kunde får du fordelspris på Grunnpakken fra Alarm 24-7. En app-styrt brann- og innbruddsalarm med bevegelig videokamera i HD, og rask responstid. Sikre hjemmet ditt og de du er glad i, med digital verifisering av boligen din.

Du får Grunnpakken til fordelspris 299 kr per måned (ordinærpris 399 kr). 

Se tilbudet og bestill alarm

Få penger tilbake når du handler på nett

Få penger tilbake når du handler på nett

Fjordkraft Netthandel

Vi oppfordrer ikke til å kjøpe ting du ikke trenger. Men hvis du trenger å kjøpe noe, kan du som kunde hos oss handle kjente merkevarer på nett og samtidig få redusert strømregningen din. Gjennom Fjordkraft Netthandel er det over 150 nettbutikker som gir deg penger tilbake hver gang du handler. Pengene trekker vi fra på strømregningen din. Enkelt og veldig greit. 

Ta meg til Fjordkraft Netthandel

Hjemmelader til elbil

Hjemmelader til elbil

Nyhet! Trygg lading - rentefri nedbetaling

Nå kan du som kunde hos Fjordkraft få en ferdig montert hjemmelader, og betale den ned over strømregningen helt rentefritt.

Se flere fordeler

Se flere fordeler

Som kunde hos Fjordkraft får du nye fordeler hver måned!

Last ned vår app

Med vår app har du alltid fordelene lett tilgjengelig. Her kan du også sjekke strømforbruket ditt og følge med på familiens mobilabonnement.