Bytte strømleverandør?

Uansett hvor i Norge du bor, står du som forbruker fritt til å velge hvilken strømleverandør du ønsker å få levert strømmen fra. Å bytte leverandør av strøm er en enkel jobb som kun tar et par minutter. Alt du behøver å gjøre er å bestille strøm hos Fjordkraft. Vi tar oss av oppsigelsen av dagens strømleverandør for deg.

Bytte strømleverandør

Hvorfor bytte til Fjordkraft?

Fjordkraft er den strømleverandøren som flest kunder velger.* Vi er Norges nest største strømleverandør til privathusholdninger. Det gjør det mulig for oss å gi deg gunstige priser på strøm.

Billig strøm. Med Spotpris endres prisen i takt med strømbørsen og gir normalt billigst strøm over tid, mens avtalen Forutsigbar gir stabilitet med priser som fastsettes for minst to uker fremover.

Vi har noen av Norges mest fornøyde strømkunder. Hos Norsk Kundebarometer 2018 fikk vi pallplass innen vår bransje. Det er vi stolte av! Hos oss er det ingen forskuddsbetaling. Vi jobber kontinuerlig med at du skal få de smarteste, billigste og mest effektive løsningene.

Fjordkraft er et klimavennlig valg. Vi har vært en klimanøytral bedrift i flere år, og gjennom vårt klimaløfte stiller vi tydelige krav til våre leverandører.

*Kilde: Kantar TNS Energibarometeret 2. og 3. kvartal 2019.

 

Hva kan du hente på å skifte strømleverandør?

Noen tenker at bytting av strømleverandør er en krevende øvelse og at det er lite å penger å spare. Men det er faktisk fort gjort å bytte, og gevinsten kan være større enn du tror. Prøv vår strømkalkulator og se selv hva din nye strømregning kan bli!

 

Prismatch

Mange strømleverandører er svært aktive og har ivrige selgere. De kommer gjerne med lokketilbud for å få deg til å skifte leverandør. Det er imidlertid ingen grunn til å forlate oss – vi matcher enkelt og greit prisen. Med prismatch justeres prisen du betaler hos Fjordkraft til pristilbudet og tilbudsperioden den andre strømleverandøren har gitt deg. Dermed er du garantert et like godt tilbud hos oss som hos våre konkurrenter.

 

Fordeler til deg som kunde

Med Fjordkraft som strømleverandør får du mye mer enn gode strømavtaler, vi gir deg også en rekke andre fordeler via våre samarbeidspartnere. Med Fjordkraft Netthandel kan du handle hos over 150 store nettbutikker og få penger tilbake på strømregningen.

Bytte strømleverandør?

Strømregning på AvtaleGiro eller eFaktura

Det finnes ikke lenger noen god grunn til å plotte inn lange KID-numre manuelt.

Med eFaktura får du melding når regningen har kommet, slik at du kan godkjenne den og eventuelt endre betalingsdato.

Med AvtaleGiro går alt av seg selv. Du behøver hverken å tenke på godkjenning eller forfallsdato.

Du kan enkelt endre hvordan du får strømregningen ved å logge deg inn på Min side.