Hva skjer når jeg bruker opp datakvota?

Hastigheten reduseres til 64 kbit/sek. Du kan fremdeles bruke data uten ekstra kostnad – men det vil gå saktere.

Dersom hastigheten senkes kan du kjøpe ekstra datapakke, og da får du normal fart igjen. Tilbudet om ekstra datapakke får du automatisk tilsendt på SMS når du har brukt opp datakvota. Ellers kan du alltid kjøpe ekstra datapakker i Min Side.

Var dette svaret nyttig?
Ja Nei