Strømleverandøren Eidsiva Energi har blitt en del av Fjordkraft og nå kan vi ønske bedriften din velkommen som kunde! Vi tar oss av alt det praktiske, så du slipper å foreta deg noe.

Fjordkraft er Norges største strømleverandør. Vi gir bedriften din tilgang til Nordens ledende forvaltningsmiljø og energiverktøyet Min Bedrift. Fjordkraft tilbyr en rekke spennende klimasmarte produkter som vi gleder oss til å fortelle mer om i løpet av våren!

Har du spørsmål?
Du kan ringe oss på vårt nye nummer 230 06100, så hjelper vi deg!

Hva skjer videre?

Nå har bedriften din blitt kunde hos Fjordkraft, og i april sender vi den første fakturaen, med samme forsendelsesmåte som i dag. Denne fakturaen vil ha nytt kontonummer. Betaler du med Avtalegiro, EHF eller eFaktura, endres kontonummeret automatisk.

Ser du etter en faktura?
Logg inn i Min side hos Eidsiva

Nytt energiverktøy

Bedre oversikt med Min Bedrift

Som kunde hos Fjordkraft får bedriften din tilgang til Min Bedrift. Dette er et verktøy som gir deg kontroll over bedriftens energiforbruk. Min Bedrift gjør det enklere for bedriften din å holde oversikt over hvor mye strøm de ulike delene av bedriften bruker.

Les mer om Min Bedrift

Bedriftsrådgiver

Per Morten Østby

Bedriftsrådgiver

Sindre Landmark

Velkommen til Fjordkraft!

Fjordkraft er Norges største strømleverandør til bedrifter, med over 100 000 strømleveranser i bedriftsmarkedet. Vi har den høyeste kundetilfredsheten blant de store leverandørene i markedet, ifølge EPSI sin måling på kundetilfredshet i 2020. Undersøkelsen viser blant annet at vi tilbyr de mest attraktive strømavtalene, har bransjens beste fakturarutiner og høyest rangering på hvor fornøyd kundene er med sin kunderådgiver.

Fjordkraft har vært et klimanøytralt selskap siden 2007, og vi krever at alle våre faste leverandører er det samme. I 2018 fikk vi, som første norske bedrift, en "Lighthouse activity"- pris av FN for vårt klimainitiativ, og i fjor lanserte vi Klimahub, hvor alle norske bedrifter kan lage gratis klimaregnskap og utfordre sine forretningspartnere til å bli klimanøytrale.

 

Gå til forsiden