Spesialtilbud på strøm

Bonitas

Fjordkraft og Bonitas har et samarbeid som gjør at alle Bonitas beboere og boligselskap nå kan bestille vår spesialavtale på strøm. Dermed får du som er tilknyttet et Bonitas boligselskap enda mer for pengene!

 

Med Fjordkraft i stikkontakten får du mer enn gode strømavtaler. Hver måned gir vi deg nye fordeler fra våre samarbeidspartnere. Kun fordi du er kunde hos oss. 

 

Bonitas Bonus

Bonitas Bonus er en kundefordel hvor Fjordkraft gir noe tilbake til Bonitas sine forvaltningskunder. Fjordkraft og Bonitas vil samarbeide om å arrangere et elbilseminar i april 2019. I forbindelse med elbilseminaret vil det være mulig for deltagende boligselskap å vinne en tilretteleggingpakke til elbil. Detaljer rundt denne vil det orienteres om i invitasjonen til elbilseminaret.  

Innkjøpspris beboer

Som beboer i et Bonitas boligselskap får du vår mest populære strømavtale enda billigere. Du får strømmen din til innkjøpspris og betaler kun månedsbeløp.

Innkjøpspris Boligselskap

Ved å bytte til Fjordkraft får boligselskapet vår mest populære strømavtale enda billigere. Du får strømmen din til innkjøpspris og betaler kun kr 19,- eks. mva i månedsbeløp.

I tillegg kommer et påslag på 1,19 øre/kWh eks. mva og lovpålagte elsertifikatkostnader

Bonitas

Vil du også ha billig mobilabonnement?

Når du blir strømkunde hos oss, kan du også få billig mobilabonnement fra Fjordkraft. Tilbudet gjelder for deg og alle i din husstand.

Se våre mobilabonnement her