Våre tjenester

Dette kan vi tilby din bedrift:

Fjordkraft er den kraftleverandøren som er størst på bedrift i Norge. Vi kan hjelpe bedriften din med alt som har med kraft å gjøre, og bistår gjerne med vår kunnskap om kraftmarkedet der det er behov for det. Her er noen eksempler på tjenester vi yter for våre kunder.

Skreddersydde kraftavtaler

Fjordkraft tilbyr et bredt utvalg av kraftavtaler til bedrifter i alle størrelser, i både privat og offentlig sektor. Enten bedriften din ønsker spotpris, variabel kraft, fastpris eller andre prismodeller - kan våre rådgivere bistå med skreddersydde avtaler som er tilpasset energibehovet til din bedrift.

Les mer om kraftavtaler

Forvaltning på kraftbørsen

I samarbeid med vår forvaltningspartner Statkraft gjør vi prissikringer på kraftbørsen for bedrifter som ønsker det. For våre kunder forvalter vi både store og små kraftporteføljer, med en mengde ulike sikringsgrader og volum.

Les mer om forvaltning

 

Enkelt energiverktøy

Alle våre bedriftskunder har tilgang til energiverktøyet Min Bedrift. Dette verktøyet er utviklet for å gi deg full kontroll over energiforbruket, og enkelt kunne ta ut detaljerte rapporter for alle strømanlegg i bedriften.

Les mer om energi og ledelsesverktøy


Offentlige anbud

Fjordkraft betjener mange offentlige institusjoner, og deltar kontinuerlig i anbudsrunder for leveranse av kraft. Er du i en innkjøpsprosess og ønsker mer informasjon om våre tjenester? Avtal gjerne et møte med en av våre erfarne rådgivere.

Les mer om anbud

 

Energirådgivning

For flere av våre kunder gjennomfører vi analyser av de totale kraft- og nettleiekostnadene i bedriften. I samarbeid med din bedrift kan vi finne gode løsninger for å redusere utgifter knyttet til energi.

Les mer om energirådgivning

Våre tjenester

Gode råd – helt enkelt

Våre erfarne rådgivere er tilgjengelig for deg, og hjelper bedriften din med alt dere trenger å vite om strøm. Vi hjelper deg gjerne med et tilbud tilpasset din bedrift!

Finn din bedriftsrådgiver