Elbil-lading for bedrifter

Med Ladesmart Bedrift kan du tilby elbil-lading mot betaling til dine ansatte og gjester, i tillegg til å lade elbilparken hvis dere har egne firmabiler. Du bestemmer prisen på ladingen, og hvem som skal ha tilgang til de ulike laderne. Dermed kan du skreddersy oppsettet akkurat slik du ønsker. Du kan for eksempel sette ulike priser til ansatte og gjester, reservere bestemte ladere til ansatte og ha forskjellige priser til ulike tider. 

Få mer informasjon

Ladeløsning til ditt behov

Hva er ladebehovet ditt nå og framover? Vi tilbyr administrasjonssystemet Smart kontroll, som sørger for lastbalansering og fordeler kostnadene til rett bruker slik at du trenger å bruke minimalt med tid til administrasjon. Vi kan også bistå ved behov for komplette anlegg. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne en god ladeløsning.

 

Kontakt oss

Støtteordninger

 Dersom dere har kjøpt elektrisk varebil med støtte fra Enova, kan dere  søke om 5000 kr i støtte per lader. Støttetilbudet er en del av satsingen Nullutslippsfondet. Dette fondet skal kutte klimagassutslipp i næringstransporten gjennom en effektiv utrulling av nullutslippsløsninger.

Det finnes flere andre støtteordninger også, mange kommuner gir for eksempel støtte til tiltak som gir en renere byluft.

Les mer på Enova sine sider

 

 

Lading for ansatte og kunder

Muligheten for å lade elbilen på jobb er et godt ansattgode, som kan gjøre hverdagen enklere for ansatte med elbil. Det er også hyggelig for kunder og andre besøkende å ha mulighet til å lade mens de er innom. Med Fjordkraft Ladesmart  kan du kan du skreddersy oppsettet akkurat slik du ønsker.  Du kan for eksempel sette ulike priser til ansatte og gjester, reservere bestemte ladere til ansatte og ha forskjellige priser til ulike tider.  

Få et uforpliktende tilbud