Elbil-lading for bedrifter

Med Ladesmart Bedrift kan du tilby elbil-lading til dine ansatte og gjester, i tillegg til å lade elbilparken hvis dere har egne firmabiler. Du bestemmer prisen på ladingen, og hvem som skal ha tilgang til de ulike laderne. Dermed kan du skreddersy oppsettet akkurat slik du ønsker.  Du kan for eksempel sette ulike priser til ansatte og gjester, reservere bestemte ladere til ansatte og ha forskjellige priser til ulike tider. 

Ladeløsning til ditt behov

Hva er ladebehovet ditt nå og framover? Vi leverer både komplette ladeanlegg til bedriftsmarkedet og administrasjonssystemet Smart kontroll, som sørger for lastbalansering og fordeler kostnadene til rett bruker slik at du trenger å bruke minimalt med tid til administrasjon. Ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg å finne en god ladeløsning.

Lading for ansatte og kunder

Muligheten for å lade elbilen på jobb er et godt ansattgode, som kan gjøre hverdagen enlere for anatte med elbil. Det er også hyggelig for kunder og andre besøkende å ha mulighet til å lade mens de er innom. Med Fjordkraft Ladesmart  kan du kan du skreddersy oppsettet akkurat slik du ønsker.  Du kan for eksempel sette ulike priser til ansatte og gjester, reservere bestemte ladere til ansatte og ha forskjellige priser til ulike tider.