Vi gjør strøm enklere for deg!

Med Fjordkraft på laget får du smarte strømløsninger gjennom hele prosjektperioden, fra byggestart til overlevering. Gode strømavtaler for byggestrøm, klimasmarte produkter som hjelper dere og spare strøm og bedre byggets BREEAM-klassifisering, slik som solceller, elbil-lading, EOS-systemer, varmesentraler og vår pulsmåler som overvåker strømforbruket i sanntid og beregner byggets CO2-avtrykk.

Vi gir deg også enklere administrasjon, med samlefaktura og digital overføring av målere til ny eier via mobile enheter. 

Bli kontaktet

Byggestrøm

Spar penger med en god strømavtale i byggeperioden. Vi finner den avtalen som passer best for dit prosjekt, slik at dere unngår dyr, leveringspliktig strøm. Alle nye anlegg som opprettes i byggeperioden knyttes til avtalen og faktureres samlet.

Klikk her for å bestille strøm

Klimasmarte produkter og tjenester

Med våre klimasmarte produkter og tjenester får dere et bygg som både reduserer strømkostnader, øker BREEAM-klassifiseringen og fremstår mer attraktivt for fremtidige eiere eller leietakere. Snakk med oss om solceller, ladeanlegg for elbiler, varmesentraler med innovativ varmepumpeteknologi og EOS-system som gir deg full kontroll over byggets energikilder og livemålinger av forbruk.

Les mer om våre klimasmarte produkter

Lav puls med Fjordkraft Puls

Med pulsmåleren fra Fjordkraft får du live-data over energiforbruket i bygget, inkludert co2-avtrykk. 

Bestill pulsmålere til ditt prosjekt her

Enkel overføring av anlegg

Når ny eier eller leietaker skal overta strømmåleren, overfører du dette enkelt ved å ta bilde av måleren, og sender dette inn via vår entreprenørapp.

Din egen kontaktperson

Dere får en fast kontaktperson hos oss i hele prosjektperioden, som kjenner prosjektet ditt og vet hva du trenger - og når du trenger det.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?