Vi hjelper deg gjerne!

Takk for at du kontakter oss. Vi opplever stor pågang, men lover å komme tilbake til deg så raskt vi kan. For å kunne gi deg best mulig hjelp håper vi at du kan legge inn litt informasjon i skjemaet under. Navn og telefonnummer må vi nesten ha. Hvis du i tillegg har mulighet til å skrive et par setninger om hva du lurer på, blir vi veldig glade!

Hva kan vi hjelpe deg med?
  

Har du prøvd Min Bedrift?

I Min Bedrift får du full oversikt over ditt strømforbruk og kundeforhold. Du kan for eksempel hente ut betalingsstatus, fakturakopier, historiske forbruksdata, kostnadsrapporter og reskontro i Min Bedrift. 

For å opprette en bruker trenger du kun firmanavn og kundenummer. Kundenummeret finner du på bekreftelses-eposten for bestillingen, eller på en faktura du har tilgjengelig. 

 

Logg inn eller opprett bruker

Klimasmarte tjenester som hjelper deg å spare strøm

Våre klimasmarte tjenester hjelper deg og spare strøm, og bidrar samtidig til en mer klimavennlig hverdag. Det er jo skikkelig vinn-vinn, eller klimasmart som vi liker å kalle det. Vi tilbyr blant annet solceller, energioptimalingssystem, varmesentraler og ladeløsninger for elbiler boligselskap.

Les mer om Klimasmart her 

Få en mer effektiv strømhverdag

Les våre artikler om strøm og strømsparetips