Energirådgivning

Nyhet! Energimerking og -kartlegging for din bedrift

Nå får Fjordkrafts bedriftskunder muligheten til bedre kartlegging og råd for å redusere og kontrollere energiforbruket. Dette er spesielt nyttig for deg som forvalter og driver bygg.

Publisert: 09. januar 2019

Når din bedrift skal spare strømkostnader kan energimerking av bygget være et bra sted å begynne. Da får du en enkel oversikt over byggets energibruk og en tiltaksliste å jobbe videre med.

Energimerking, trenger jeg det?

Alle bygg over 1000 m² må energimerkes hvert tiende år og ha gyldig energiattest. Med energimerking avdekkes byggets energistandard, beregnet uavhengig av hvordan bygget brukes. Dette er obligatorisk for alle ved salg eller utleie av yrkesbygg.
Få et tilbud

Og hva er egentlig energikartlegging?

Energikartlegging er en mer omfattende gjennomgang av bygget som gir bedriften din detaljert kunnskap om hvordan akkurat ditt næringslokale fungerer og hva som skal til for å få det til å fungere optimalt. Brukes lokalet slik det er tenkt? Vet dere om ventilasjonsanlegget skrur seg på som det skal? Står lys og varme på lengre enn det bør?

Nøkkelen til gode, energieffektive lokaler er å få alle elementene til å spille godt sammen. Fjordkraft tilbyr energikartlegging som gir bedriften din kunnskapen til effektiv kostnadsreduksjon. Slik hjelper vi deg å velge riktige energisparetiltak.
 

Hvordan vet jeg om dette er noe for min bedrift?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne med mer informasjon om hva dette kan bety for ditt bygg. Er du interessert i priseksempler og mulighet for besparelser? Ta kontakt med en av våre rådgivere og få et uforpliktende tilbud tilpasset din bedrift.