Solcellespesialisten

Da vi bestemte oss for å begynne å selge solceller var vi tydelige på at vi ville samarbeide med en seriøs aktør med lang erfaring. Valget falt på Solcellespesialisten, som er Norges aller største leverandør av solceller.

Som en strømleverandør som er opptatt av innovasjon og bærekraft var det helt selvsagt for oss at vi måtte tilby våre kunder solceller. For å forsikre oss om at vi gjør dette på best mulig måte har vi inngått et samarbeid med det Fredrikstad-baserte selskapet Solcellespesialisten.

Fjordkraft og solcellespesialisten: Et naturlig samarbeid om energi

Solcellespesialisten er Norges største solcelleinstallatør. De har over 55 ansatte, og har installert over 1000 solcelleanlegg i Norge siden 2005. Selskapet har spesialisert seg på nøkkelferdige anlegg for bolig- og næring og leverer og monterer solcellepaneler, invertere og solcelleutstyr. De skal nå selge sine løsninger gjennom Fjordkraft.

– Samarbeidet med Fjordkraft vil gi et løft med hensyn til å øke interessen for og kunnskapen om solproduksjon, sier sivilingeniør og grunnlegger av Solcellespesialisten, Carl Christian Strømberg.

Solcellespesialisten har installatører lokalisert i blant annet Bergen, Oslo, Trondheim, Kristiansand, Haugesund, Stavanger, Drammen, Hamar og Fredrikstad. For Fjordkraft, som er en strømleverandør med kunder over hele Norge, er dette en perfekt match.

Solcellespecialisten varebil med tilhenger

Stadig økende interesse for solceller

Carl Christian i Solcellespesialisten merker nå at både interesse og oppdragsmengden tar av.

– Solpanel sparer deg for strømkostnader, og hvis du i tillegg selger overskuddsstrømmen din ut på strømnettet vil du tjene penger også her. Det er en langsiktig investering, men en vanlig husholdning kan forvente å dekke 10–20 prosent av det årlige strømforbruket med et solcelleanlegg. Sett over en forventet levetid på minst 25–35 år sier det seg selv at dette har en stor verdi. Siden lønnsomheten er avhengig av strømprisen, som igjen er svært uforutsigbar, er det vanskelig å spå mange år frem i tid.

Tjen penger på overskuddsstrømmen

Med solcellepaneler fra solcellespesialisten og strømavtalen Solstrøm fra Fjordkraft har du alle forutsetninger for å lykkes med din egen strømproduksjon. Når du produserer mer strøm enn du greier å bruke opp får du betalt for strømmen du ikke bruker som du selger tilbake til strømnettet. Særlig i sommermånedene kan dette vise seg å kutte ned på strømutgiftene dine.

Vil du vite mer om muligheten for å skaffe egne solceller?

Finn pris for solceller

 

Vil du vite mer om Solcellespesialisten? Les mer på solcellespesialisten.no