Klimasmart

Som din energipartner er vi stolte av å kunne tilby innovative tjenester som gjør en forskjell – både for miljøet og din bedrifts energikostnader. Produktene og tjenestene vi tilbyr under paraplyen Klimasmart har det til felles at de på ulike måter bidrar til en mer energieffektiv hverdag for deg, gjennom lokale og bærekraftige energiløsninger.

Dersom du installerer en av våre klimasmarte løsninger, slik som Energismart (varmepumpe) eller Soleklart (solceller), han du bli plusskunde hos oss.

Energismart

La dine bygg produsere kortreist, bærekraftig energi. Energismart utnytter tilgjengelig energi rett fra naturen, og bruker det siste innen varmepumpeteknologi til å varme opp dine bygg. Vi tar ansvar for hele prosessen; finansiering, installasjon, drift og forvaltning. 

Energismart

Soleklart

Soleklart er vårt nyeste tilskudd til Klimasmart, og handler ikke overrraskende om solceller. Solen er vår viktigste kilde til å dekke fremtidens energibehov. Still taket ditt til rådighet, og få et plasseffektivt, utslippsfritt og et synlig bidrag til bærekraftig utvikling tilbake.

Soleklart

Målbart

Med målbart får du innsikt og kontroll over alle energibærere i bygget. Målbart gir deg alle målbare data du ønsker, på en og samme brukerflate og reduserer dine kostnader tilknyttet administrasjon og servicehåndtering av bygg.
Morgendagens bygg krever morgendagens løsninger. De får du allerede i dag hos Fjordkraft.

Målbart