Min bedrift

Energiverktøyet Min Bedrift gir dere full oversikt over strømforbruket og kundeforholdet. Dette spare både tid og penger for dere. Forbruksrapportene gjør det for eksempel mulig å identifisere forbrukstoppene, og lage en plan for et jevnere og mer kostnadseffektivt forbruk. Ved å gi regnskapsføreren din tilgang, kan de selv hente ut fakturakopier og reskontro, slik at både du og regnskapsføreren sparer tid og penger.

Min bedrift

Garantert klimanøytral

Fjordkraft har vært et klimanøytralt selskap siden 2007, og vi krever at alle våre leverandører er det samme. For dette klimainitiativet ble vi i 2018, som første Norske bedrift, tildelt en pris av FN for vårt klimaengasjement.

I min bedrift kan du også føre bedriftens klimaregnskap, og få oversikt over bedriftens klimaavtrykk. Vi kan også hjelpe dere på veien mot klimanøytralitet, gjennom å tilby ren strøm med opprinnelsesgaranti, og mulighet til å kjøpe godkjente klimakvoter for å kompensere for restutslipp.

Garantert klimanøytral

Klimasmart

Under paraplyen Klimasmart tilbyr vi kortreiste og bærekraftige løsninger som kan hjelpe dere til en mer effektiv strømhverdag. Målbart gir deg avanserte energiovervåkningssystemer og inneklimaløsninger, mens Energismart bruker det siste innen varmepumpeteknologi til å varme opp dine bygg, uten at du trenger å investere en krone. Er du på jakt etter ladeløsninger eller solceller? Spør oss gjerne om det også!

Eier dere eget bygg? Da kan vi hjelpe både med energikartlegging og lovpålagt energimerking av bygget dersom det er mer enn 1000 m2. Gjennom Målbart har vi også løsninger for fakturering av forbruk til eventuelle leietakere.

Klimasmart

100% Fornøydgaranti

Vi er overbevist om at du kommer til å bli fornøyd med din nye strømavtale fra Fjordkraft. Uansett hvor stor eller liten bedriften din er, skal dere alltid oppleve å få den beste servicen av oss. Derfor tilbyr vi alle bedriftskunder fornøyd-garanti.
Fornøydgarantien er selvsagt helt gratis, og innebærer at dersom dere ikke er fornøyd med oss etter tre måneder, får dere penger tilbake. Vi refunderer da fastbeløpet for inntil tre måneder.

100% Fornøydgaranti