Få en god Agrolavtale til din bedrift!

Garantert Klimanøytral

Fjordkraft har vært et klimanøytralt selskap siden 2007, og vi krever at våre leverandører skal være klimanøytrale. 1 2018 ble Fjordkraft, som første norske bedrift, tildelt pris av FN for dette klimainitiativet, som vi har kalt Klimanjaro.

Klimanjaro handler om å bruke vår innkjøpsmakt til å stille krav til våre leverandører om klimanøytralitet. Dermed skaper vi en dominoeffekt, hvor resultatet er 100 ganger større  enn hva vi kunne klart på egen hånd. Sammen forandrer vi verden litt og gjør en forskjell!

Vi gjør det enkelt for deg som kunde både å få oversikt over din organisasjons klimaavtrykk, og verktøyene til å redusere dette. Energiverktøyet Min Bedrift inkluderer muligheten til å lage klimaregnskap,  mens dere under Klimasmart finner produkter og tjenester som bidrar til en mer effektiv og klimavennlig energihverdag. 

 

Gjør klimabevisste valg på Klimahub.no

Med Klimahub.no tar vi vårt klimainitiativ et steg videre. På Klimahub.no kan dere finne oversikt over alle norske virksomheters klimafokus, lage klimaregnskap og kompensere for restutslipp, fortelle om hvilke klima og miljøtiltak dere gjør i hverdagen og invitere leverandører til å skape en klimavennlig verdikjede.

Klimahub gir dere verktøyet for å gjøre klimabevisste valg. 

 

Les mer om Fjordkrafts klimaløfte og vårt bærekraftsengasjement

 

Vårt Klimaløfte

Bli med og forandre verden litt

Vi krever at våre leverandører skal være klimanøytrale. Sammen skaper vi en klimavennlig verdikjede. Fjordkrafts klimaløfte